MAC LIPSTICK

- THURSDAY -

Hei og hopp! I natt har Marve sovet hos "bestemor" da vi var så heldige å få premierebilletter til Urbane Totninger, så i dag har jeg fått ordnet litt ting. Jeg skulle blant annet til frisøren klokken 13.00, men da jeg kom viste det seg at jeg ikke hadde time før torsdag om en uke. Hvor klumsete går det an å bli? Som en liten oppmuntring hadde jeg fått pakken min fra MAC i posten, endelig! Bestilte to leppestifter og en lip liner, og jeg er strålende fornøyd! Jeg er veldig dårlig til å gå med leppestift, men nå tror jeg jammen at jeg har fått en ny favoritt!

Lipliner: Dervish // Leppestift: Brave

> Nå skal jeg ut å nyte solen. Ha en super torsdag ♥

INKSPIRATIONÅåh, love love love ♥ Har såå lyst til å ta en litt større tatovering, men om jeg tør er en annen ting, hehe. Jeg har to tatoveringer med tekst fra før, en på ribbeina og en på venstrearmen. Disse bildene gjør definitivt at jeg har lyst på flere tatoveringer, det er skikkelig kult rett og slett. Og det er spesielt fint når man er brun om sommeren, ææh!!

♥ Hva syntes du om tatoveringer? Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria
hits