IN TWO WEEKS- Kroatia - 

Åh, som jeg gleder meg til å reise på ferie med den fine familien min og den beste jeg vet om! <3 I dag er det kun to uker til vi setter oss på flyet nedover til Kroatia for og bare slappe av i en ukes tid. Bare det og komme seg bort for en liten uke skal bli kjempegodt, i alle fall med så fint reisefølge! Dette blir jo faktisk min andre utenlandsreise i år - forhåpentligvis ikke den siste, hehe! Har dere planer for ferien i år? <3

TAKE ME TO DUBAI

God morgen! Nå er det jammen meg lenge siden sist jeg har skrevet noe som helst, men nå savnet jeg det faktisk litt, og håper å finne tilbake til den skrivegleden jeg en gang hadde. Bloggen er blitt brukt mest til "terapi" den siste tiden, men nå satser jeg på litt av hvert her inne. Som dere sikkert skjønner på overksriften har jeg hatt 10 helt fantastike dager i Dubai med bryllup og familiekos, det var virkelig koselig ♥ Det er nesten sånn at jeg har opplevd mer på de ti dagene enn jeg har gjort på de siste 5 sydenreisene til sammen, hehe. Jeg har jo selvfølgelig fått surret meg til å ha tatt en del bilder som jeg har lyst til å dele, det er jo alltid litt mer spennende enn tekst. Enjoy!

- the big wedding day -

- a day in the desert -

- Grand moskè and from the top of Burj Kalifa - 

Hadde en kjempefin reise, og kunne ønske jeg bare kunne blitt igjen. Vi ble jo faktisk rammet av streiken begge veger, men kom oss alikevel frem og tilbake i tide, hehe. Nå kaller hverdagen tilbake, og jeg er klar til å begynne med både jobb og trening igjen. Ha en fin fredag!

♥ Hva syntes dere?Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria
hits