MY NEW REEBOOK

- Say hello to my new shoes -

Stilige, classy og råfine -  er ikke jeg heldig så vet ikke jeg! Disse er en litt forsinket bursdagsgave fra kjæresten, eller er det lov og kalle det fashionably late? (haha!!). De er utrolig gode og gå i, og passer jo til absolutt alt, enten om du skal kle deg for en litt finere anledning eller bare på jobb. Det digger jeg med disse skoene! Nå må de bare impregneres, så er de good to go. <3 Gleder meg til å få brukt de!

Nå skal jeg kjøre av gårde på trening. Har prøvd og koble pulsbeltet mitt opp mot pulsklokken ganske lenge nå, men får det ikke til. Aah, det er så irriterende! Problemet startet etter at restartet klokken, så håper det ordner seg fort. Ha en fin kveld videre, dere!

Nelly favoritter

Nelly har så utrolig mye fint, og har for tiden opptil 70% på flere varer. Jeg skulle gjerne klikket hjem massevis med klær, men må desverre bare nøye meg med å titte denne gangen - men når julebordsesongen begynner å nærme seg, kommer jeg nok garantert til å kikke innom Nelly og se om jeg finner meg noe fint. Det er jo så utrolig masse klær, og man finner jo alltid noe man liker. Enn så lenge er jeg nok bare nødt til å bare nøye meg med å kikke og vise alle de fine klærne til dere, hehe!

Jakke her // Bukse her // Kjole her

Jumpsuit her // Kjole her // Topp her


Topp her // Genser her // Kjole her

Drømme, drømme, drømme .. Når dere leser dette er jeg antageligvis på jobb. Har sekstimersvakt på Kitch'n i dag, og jeg koser meg veldig her! Det er så utrolig mye fint, og man lærer noe nytt hver eneste dag. Kommer helt sikkert til å shoppe meg ihjel her også en dag, hehe. Dere må ha en super dag så lenge, så blogges vi ♥

Har du noen Nelly favoritter?

SHOMANIA

God morgen, dere ♥ Jeg våknet ikke før klokken var elleve , og om en time er jeg nødt til å reise på jobb. Hater å sløse bort halve dagen på å sove, hehe - i hvert fall når jeg skal på jobb andre halve dagen! Ellers har jeg fått helt skodilla de siste dagene, og da spesielt på Vans! De har sko i alle slags farger og printer, og kan brukes til både tøffe og litt finere antrekk utenom at det blir for mye. Ikke er de så veldig stive i prisen heller, det er jo ett stort pluss!

Her finner dere mine favoritter; 

Alle fire parene er fra Junkyard, og jeg er heelt forelsket! Jeg skal til Sverige på lørdagen hvor de har ganske bra utvalg av Vans på Sportshoppen - og har de ikke skoene der skal de helt klart klikkes hjem i postkassen i en av de nærmeste dagene! 

♥ Hva syntes du om Vans?Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria
hits