1/3 VERNEPLEIER

er det lenge siden skrivelysten har vært på plass! Jeg er offisielt ferdig med mitt første år på høyskolen, og med B på hjemmeeksamen og forhåpentlig godkjent praksis tar jeg en etterlengtet sommerferie hvor alt bare kan dreie seg om hundene mine, jobb og fritid. Det blir deilig. Denne sommeren jobber jeg både på Kitchn, pluss at frøkna har fått seg jobb samme plass hvor praksisen ble utført. Selvfølgelig skal jeg ha tre uker med ferie midt hvor 12 av dagene tilbringer i Kroatia sammen med familien. Gud som jeg gleder meg til sol, varme, god mat og kvalitetstid sammen med familien! Tipper dette blir godt etter en sommer full av jobbing - litt ferie er man nødt til unne seg ♥   

I helgen har vi hatt besøk av besta, besten og tante Wenke. En kjempekoselig start på sommerferien. Håper virkelig vi rekker en tur til Sørgulen i løpet av sommeren eller høsten hvor vi kan få flere av disse turene som på bildet under. Håper fler har hatt en fin start på sommerferien!

♥ GOD SOMMER 

LESEDAG

I dag har planen vært å komme godt i gang med den siste mappeoppgaven dette semesteret. Åh, så deilig å tenke på! Casen ble skrevet ferdig allerede i går, og jeg har en plan om å være ferdig med hele oppgaven før helgen begynner. Da er det både jobb og årets senterfest som står på planen. Så klart kom jeg meg ikke opp så tidlig som jeg skulle i dag tidlig, men har fått lest en god del allikevel, og gjort unna litt av selve oppgaven. Nå skal jeg gi meg med skolearbeid, gå en god tur med hundene, lage meg en god lunsj og forberede meg til jobb i kveld. Håper dere får en fin og innholdsrik dag! 

DET ER OFFISIELT VINTER

- SØNDAG - 

God morgen. <3 Jeg ligger godt plantet i senga selvom klokken er elleve på morgenen. T var på byen i går, og det var mitt oppdrag å hente han. Dermed ble det litt sent før jeg i det hele tatt kom meg i seng. Planen var egentlig å dra til Margrethe på kvelden, men når jeg kom hjem fra jobb var det så godt å legge seg i sofaen at der ble jeg liggende. Det eneste fornuftige jeg gjorde i går kveld var å lufte hundene. Det var så vidt jeg turte, da morgenturen ble alt annet en koselig. Jeg og T skulle bare lufte hundene en liten tur (i nysnøen) på morgenen, det endte med at jeg lå langflat hele tre ganger på den lille runden. Jeg flirte så mye at jeg ikke klarte å komme meg opp igjen. I tillegg var jeg kjempe støl, vondt i ryggen - jeg måtte så klart klare å tryne! Så jeg er herved livredd for å tryne på tur med hundene! I dag er det søndag, og den skal bare nytes. Jeg skal vaske frisørsalongen, kose masse med hundene og slappe av. Ha en fin søndag!

- Fine Marverten vår <3 

Kjære hundeeier

Kjære hundeeiere, inkludert meg selv. 

I sommer var vi uheldige. T skulle bære ut en tv i bilen og fikk ikke lukket døra, og dermed var hunden ute av døra på ett blunk. På vegen gikk det en dame med en hund. Alfred satte fart mot hunden, vi uvitende om hva han drev med. Damen fikk dratt hunden sin unna, utenom at det skjedde noe. Heldigvis! Etter vi fikk Alfred fast har vi han alltid i bånd dersom vi er ute, for vi vet at han er en sær og gammel hund som ikke er like glad i alle andre hunder. Denne gangen gikk det bra, og det er vi sjeleglad for. Vi var uansvarlige en gang, og det skjer ikke igjen. Noen ganger kan denne ene gangen være nok, men som sagt, denne gangen gikk det heldigvis bra. Jeg har lært, nå må du gjøre det også! 

Etter at vi fikk hund nummer to blir vi sett rart på, vi blir skannet fra topp til tå når vi er ute og går tur. Mennesker stopper altså og venter på at vi skal gå forbi, oftest de som har hund selv! Vi har to rottweilere, som at det skulle ha noe å si?! Ja, det er akkurat derfor de reagerer. Den hendelsen som skjedde i sommer kunne like så godt ha vært en liten hund, men da hadde det ikke vært like ille. Nettopp fordi vi har rottweiler. Alfred på 9 år, og Marve på 7 måneder. Marve elsker og leke med både tobeinte og firebeinte, og viser aldri noen form for aggresjon, mens Alfred er mer reservert til andre hunder, men elsker mennesker og kos. Men vet dere hva - sånn er det faktisk! Ingen hunder er like, og det må vi respektere. Vi må respektere hverandre som hundeeiere, og vi  kunne respektere at ingen hunder er like. 

Jeg blir målløs! Alle kan gjøre feil, og i sommer var det vår tur. Men når vi møtes på tur med hver våre hunder, må vi kunne oppføre oss som hundeeiere. Vi er lojale mot hverandre. Du skal selvfølgelig få lov til å være redd mine hunder, men slutt nå for guds skyld å se rart på oss, og slutt å gi oss det blikket som viser at du avskyr hundene våre. Hunden din på 7 kilo er vel heller ikke glad i alt som går på to og fire bein, og da er man nødt til å slutte å lage møte-situasjoner på tur der det er normalt for en hund å reagere. Både for sin egen del, og andres! Dette har da skjedd oss to ganger på to dager, og det er så synlig hva hundeeierne tenker når de står der for å se om vi går der eller der, eller når de stopper en meter unna oss for å vente på at vi skal rusle forbi. 

Legger ved et bilde av de fantastisk fine hundene mine, og håper på at noen føler seg truffet av det her!

TILBAKE PÅ SKOLEBENKEN

Jeg har begynt på vernepleie studiet, og første uken er overstått. Vi har kun fått litt info, samt blitt delt inn i basisgrupper. Det virker som et veldig spennende studie hittil, så det blir veldig moro å komme ordentlig i gang. Ikke minst gleder jeg meg til å komme inn i litt rutiner igjen, det er det veldig lenge siden det har vært noe av her da jeg kun er ekstrahjelp og hatt masse fridager i mellom jobbingen. Jeg skal jobbe litt i tillegg til å studere, så dette blir nok veldig bra! Nå er vi jo selvfølgelig i gang med fadderuken, og i dag blir dag nummer to for min del. Veldig moro å bli kjent med så mange nye mennesker, og gleder meg masse til resten av helgen!

- litt kvalitetstid med hundene må til i mellom slagene - 

Noen som vet hvorfor kvaliteten på bildene blir så dårlig når de blir lastet opp? De er jo i så mye bedre kvalitet på macbooken. Hvis noen har en løsning, så hjelp meg gjerne! Ha en fin helg ♥

HUNDELIVET

- God morgen -

Nå ligger hundene nærmest oppå hverandre og sover tungt. Marve har vært helt i hundre denne morgenen, og jeg som desperat prøvde å få en ekstra time med søvn måtte bare komme meg opp av senga og gjøre noe - men sånn er det å ha valp i hus, det merker dere sikkert på bildene også, hehe! I dag skal jeg nyte solen før jeg reiser på jobb, håper dere gjør det samme ♥ Nå må jeg benytte muligheten til å få gått en liten tur med Alfred før vi er i full fres igjen. Håper dere får en fin dag!

GRILLAFTEN

- Saturday vibes -

Håper dere har hatt en like herlig søndag som meg! Denne søndagen føltes egentlig mer ut som en lørdag. Thomas har jobbet (og jeg ikke selvfølgelig, slik har det vært de siste tre ukene, haha), vi har vært i barnedåp, og hatt en skikkelig grillaften her hjemme. Noe så koselig ♥

Denne helgen har vi egentlig ikke gjort stort mye. På fredag var jeg så heldig å få bli med på båttur, noe som var kjempekoselig! Hadde jeg hatt en selv hadde jeg sikkert bodd på mjøsa disse fine sommerdagene. Lørdagen brukte jeg til å slikke sol, og en tur på kjøpesenteret for å freshe opp shortsgarderoben som ikke har vært til å skryte av de siste årene, hehe. Så vi har forsåvidt hatt en rolig og avslappende helg. Neste uke begynner jeg (heldigvis) på jobb igjen. Det skal bli veldig godt å ha noe å gjøre igjen etter å hatt fri i en uke, og sykmeldt to.

På bildene øverst har jeg forresten brukt leppestiften Velvet Teddy fra MAC som kom i posten her om dagen. Likte fargen utrolig godt!

> Håper dere har hatt en fin helg ♥

COOL DOWN

- Cool down for hundene ♥ -


Vi hadde egentlig tenkt oss på "Hundens dag" her i byen i kveld, men da gradestokken viste 26 grader i skyggen tok vi heller med oss hundene og badet. Nå som det er så utrolig varmt lar jeg de ikke være ute lenger enn de vil eller orker, den svarte pelsen koker jo i denne varmen. Er nok ikke de beste dagene å være rottis på, hehe! Så ett bad i mjøsa passet perfekt. Jeg har ikke badet selv ennå i år, men på dager som dette frister det veldig. Nå har vi landet i sofaen, Thomas gamer og jeg venter spent på kveldens finale i Paradise Hotel, jeg er selvfølgelig på team Øystein og Eileen!

> Håper dere koser dere i finværet ♥

VÅR NYE HVERDAG

- God mandags morgen ♥ -

Lille Marve.

Nå skjønner dere at vi har noe å henge fingrene i om dagen! Vi hentet Marve lørdag for ca. to uker siden, og det har vært full fres siden. Jeg ble tragisk nok lagt inn på sykehus torsdagen etter vi hentet han, og var ute av funksjon i hele forrige uke. Da var det veldig godt å ha svigermor å lande hos i en uke. Nå er jeg heldigvis hjemme igjen, men må fortsette å ta det med ro. Det kan jo være en utfordring når man har valp i hus, men jeg gjør så godt jeg kan! Nå er Marve 10 uker, og er en energiklump uten like. Han vokser i takt med dagene, og har sjeldent tid til å ligge i fanget å kose! Gleder meg til å trene opp denne tassen, og følge han gjennom mange år ♥

> Har du noen gode valpetips?

PRODUKTIV FREDAG

- Nyvasket hus -

God helg, alle sammen! I dag har jeg egentlig hatt en ganske produktiv start på dagen, det har ikke skjedd på veldig lenge. Nå som jeg er hjemme så mye som jeg er, er det sjeldent jeg orker å gjøre noe som helst. Nå er huset vasket, en runde med oppvask er tatt, to maskiner med klesvask er vasket og jeg har til og med søkt skole til høsten. Jeg har tatt til meg motet å søke på politihøyskolen - endelig! Er redd for at snittet er litt for høyt, men da får jeg i alle fall prøvd meg på de fysiske testene, så har jeg i alle fall en fot innenfor. På tredje plass har jeg valgt å søke på barnevernspedagog. Nå som jeg jobber så lite uansett, tenker jeg at det er greit å gjøre noe fornuftig ut av "fritiden" min, i stedet for å sitte på rumpa hjemme og glo på tv. Så nå er det bare å legge seg i hardtrening, og krysse fingrene for studier til høsten. Kanskje jeg skal skrive litt om forberedelser til phs underveis? Jeg er i alle fall nødt til å begynne å svømme, og løpe litt oftere en hva jeg gjør i dag. Dette kan bli spennende! Ha en fin fredag videre. <3 
 

WEEKEND

God fredag ♥God morgen! Frokosten er inntatt, og kjæresten er akkurat sendt ut døren for en helg med gutta. Jeg ble ringt fra jobb i går med spørsmål om jeg ville jobbe i dag, og det ville jeg så gjerne! Det kan gå opptil en uke før neste vakt venter da jeg kun er ekstrahjelp for øyeblikket, så dagene kan bli veldig lange etter hvert. Denne uken har jeg dratt med meg kjæresten på treningssenteret opptil flere ganger, og vi har ryddet garasjen for søppel og panteflasker for å få tiden til å gå. Nå er jo helgen her allerede, så noe må det jo ha hjulpet for! I morgen tidlig reiser jeg til Skeikampen med tante og kjæresten hennes. Bortoverskiene skal på for første gang på lenge, og vi skal kose oss masse. Kameraet blir mer, så skal jeg prøve å få til en oppdatering til i helgen! Ha en fin fredag. <3

GLEDELIG JUL

God jul alle sammen <3 På mandag var siste arbeidsdag, og allerede tirsdagen tok vi turen til Sogndal. Her skal vi feire julen med den fine familien vår! Det er ikke ofte vi ser hverken besta og besten, eller tanter og onkler lenger, så da er det jo ekstra koselig de dagene vi er sammen. Hos oss er det fullt program hele julen, så vi reiser hjem igjen allerede i morgen. Da venter nye julebord og mere julekos! Resten av dagen skal nytes til det fulle, så håper jeg alle får en super julefeiring med god mat og masse hygge. Det blir det i alle fall mye av her! ♥

MÅL FOR UKEN

Dere har sikkert kjent på følelsen av å være demotivert. Jeg tror jeg har kommet inn i en slik periode nå. Jeg syntes det er kjempegodt å jobbe igjen, og det er skikkelig godt å kunne ha en grunn for å stå opp om morgenen. Problemet er bare at jeg som oftest ikke starter på jobb før klokken er 16 på ettermiddagen. Det som skjer da er at jeg sover bort halve dagen og bruker resten av den halve dagen før jeg begynner på jobb på tull. Jeg skulle så gjerne ha trent, laget meg en sunn frokost og lunsj, gjort ting både i huset og hagen - men heller velger jeg å legge meg på sofaen for å se på tv. Jeg er en person som egentlig liker å ha en god start på dagen, og liker å få gjort litt ting før jeg skal på jobb. Jeg syntes i hvert fall at når man er demotivert, er det godt å kunne ha noen mål man kan jobbe mot!

Mine mål denne uken:

♥ Stå opp senest 08.00 for å få mest ut av dagen!

♥ Lage en god frokost og nyte den før jeg stresser med å gjøre noe annet.

♥ Minst en gåtur eller treningsøkt før hver vakt på jobb!

♥ Prøve og få spist både lunsj og middag før jeg reiser på jobb.

♥ Lage en to do list for hver dag.

Disse virker i grunn oppnåelige for meg. Jeg har jo 16 - 21 vakter hver dag denne uken, og da er det viktig og ikke sove bort hele dagen, men heller få litt ut av den. Nå skal jeg ordne meg ferdig til jobb, og få i meg litt mat før jeg suser avgårde. Vi har serviceuke på Kitchn denne uken, og har blant annet tilbud på Kitchen Aid kjøkkenmaskin, så stikk gjerne innom for en hyggelig handel! Ha en fin dag videre. <3

TERAPI FOR SJELA

Har dere sett noe så fint? Vi har hatt en kjempefin langhelg på Beitostølen med familien til Thomas og fler. Vi har egentlig ikke gjort noe annet enn å bare slappe av i godt selskap - men det er vel slik det skal være når man er på ferie? Alt for mye søtsaker og god mat, lange turer i fjellet, spillkvelder med Alias og bare kos. Det er jo ren terapi, samtidig er det utrolig godt og bare komme seg bort litt. Det var faktisk litt kjipt og måtte dra hjem i dag, men i morgen er det en ny uke full av jobb, trening og rutiner. Nå har vi slengt oss på hver vår sofa med film på tven, og ennå mer søtsaker på bordet, hehe. Ønsker dere en kjempefin søndagskveld videre!

HØSTFERIE PÅ BEITOSTØLEN

God formiddag, dere! Regner med at mange av dere har høstferie, eller i hvert fall helg. Vi pakket baggen i går og reiste på Beitostølen for en langhelg! Det er min tredje tur her oppe, og er helt forelsket. Det er så utrolig fint her, og jeg trives kjempegodt. Vi har leid oss inn på hytte disse fire dagene, og koser oss vanvittig masse. <3 Nå skal vi straks ut og spise lunsj med resten av gjengen. I går spiste jeg så mye godteri at jeg våknet i natt og var helt sykt kvalm, heldigvis gikk det over etter kort tid - men skal fra nå av prøve og begrense godteri inntaket, hehe!

Ha en kjempefin dag videre!

TILBAKE I JOBB!

Nå er vi allerede halvveis i uken, og i morgen begynner jeg endelig på jobb. Jeg er ikke lenger sykmeldt, og er kjempeglad for det! Jeg begynner ikke på Telenor igjen da vikariatet mitt gikk ut i slutten av august, og de ikke ville la meg fortsette fordi jeg har vært sykmeldt. Jeg syntes forsåvidt at jeg har hatt en gyldig grunn til å være sykmeldt, men samtidig har jeg funnet ut av at service/salg over telefon ikke er helt min ting - så jeg går ikke i kjelleren av den grunn. Jeg gleder meg veldig til å kunne gå på jobb å møte mennesker hver dag, det er jo så sosialt! Samtidig vet jeg at jeg kommer til å trives på Kitchn, det er jo en plass jeg har jobbet på tidligere. Jeg trenger at noen trenger meg, og jeg trenger en grunn for å stå opp om morgenen. Så dette tror jeg blir kjempebra, og jeg gleder meg masse til å komme tilbake i jobb - og ikke minst komme inn i en annen outfit en den dere ser på bildene under her, haha!

Nå har jeg akkurat vært hos besta på fiskemiddag, og har spist både torsk og laks. Torsk er jo såå mye bedre enn laks, så nå vet jeg hva jeg skal plukke i fiskedisken neste gang jeg skal lage fisk! Nå skal jeg slappe av litt (som at jeg ikke har gjort noe annet hele uken, haha) før jeg reiser på trening med Margrethe! Ønsker dere en kjempefin dag videre. <3

♥ Hva jobber dere med? Hilsen nysgjerrigper.

DU HAR 100 DAGER PÅ DEG

.. til å gjøre dette året til det beste! Jeg tittet innom en blogg tidligere hvor det stod at det kun er 100 dager igjen av dette året. Det finnes sikkert flere mennesker enn meg som kanskje ikke helt har hatt året sitt dette året. Jeg selv har vært mye trist, mye pågrunn av at jeg mistet mamma for snart ett år siden. Jeg har gått mye hjemme utenom å  gjøre noe som helst, og egentlig hatt en ond sirkel som har pågått i flere måneder nå. Så hvorfor ikke snu det hele nå, og gjøre disse 100 dagene verdt og tenke tilbake på? Så blir jammen meg 2015 ett bra år også!

♦ Du har kanskje ett mål du ønsker og nå? Nå har du nøyaktig 100 dager på deg til å gjøre så godt du kan, så kan du senere tenke tilbake på dette året og tenke; Jammen klarte jeg det! Jeg også har flere mål jeg ønsker og oppnå, og hvor deilig må det ikke være og endelig kunne klare det, og samtidig vite at dette har du jobbet beinhardt mot? Jeg heier på deg!

♦ Kanskje du lenge har tenkt på å bli sunnere eller i bedre form? Sett deg ett mål om å være fri for godteri og brus i 100 dager, eller sett deg ett mål om å løpe tre ganger i uken. Lag ett rutenett og kryss av for hver dag som går, eller kjøp deg en fin ting når du for eksempel har kommet halvveis for å holde motivasjonen oppe. Dette klarer du!

♦ Syntes du at du bruker mye penger? Bruk disse 100 dagene til å spare i stedet. Tenk igjennom hvor mye penger du bruker i måneden på ting du egentlig ikke trenger, og sett beløpet inn på en sparekonto i steden for å shoppe de bort. Jeg vet selv at jeg bruker unødvendig mye penger på ting og tang jeg egentlig ikke har behov for, så shoppestopp skal jeg vurdere sterkt selv, hehe!

Uansett om du bare har lyst til å bli litt mer positiv, så har du fra i dag 100 dager og snu det på! Sett deg noen mål, og jobb mot dem. Jeg skal også sette meg noen mål for disse 100 dagene, og kommer til å oppdatere hvordan det går underveis. Heng deg på, og lykke til ♥

LAZY SATURDAYS

- Whoever said diamonds are a girl's best friend never owned a dog -

Tenkte jeg skulle stikke innom for å ønske dere en god helg ♥ Jeg dro med meg kjæresten i bursdag i går kveld, og var ikke i seng før halv fire tiden i natt, så lørdagen våres har vært relativt rolig. Jeg startet dagen med å shine huset og rydde garasjen, før jeg med god samvittighet la meg på sofaen med en Candy King pose i nevene, mm! Fredagstacoen ble lørdagstaco, og nå sitter gutta oppe og spiller NHL. Vi har stort sett lugget på hver våres sofa alle tre i kveld. Jeg syntes det er så koselig og spise måltider og ha slappe kvelder foran tv'en sammen med den lille familien min selv om vi bare er tre stykker, men vi har det faktisk ganske morsomt sammen. Jeg bor sammen med kjæresten og broren min, noe som er både krevende (haha!) og morro! Vi går veldig bra i lag alle sammen, så det er jo egentlig bare koselig. Ønsker dere en fin helg videre!

COZY, RAINY DAY

- God onsdags kveld ♥ -

Man merker virkelig at høsten sniker seg innpå. Regnet har plasket ned i hele dag, og jeg har gått rundt småkald i hele dag - det er ett sikkert høsttegn. Besta var heller ikke så begeistret for været i dag, så hun dro meg med på shopping og kafe besøk på Raufoss, noe som var kjempekoselig. Vi sullet rundt på kjøpesenteret i ett par timer før vi satte oss på Kafe og spiste både middag og dessert, mmm! Etter en skikkelig Besta og Rikke dag, fristet det å gjøre som været sier - legge seg på sofaen og sove! Det var utrolig godt, selvom det ikke ble lenge.

Nå er det bare en times tid siden jeg kom inn igjen døra fra en skikkelig treningsøkt. Jeg kan ikke si jeg har vært så aktiv på treningsfronten i sommer, det har rett og slett fristet mer og gjøre andre ting - men i dag slo samvitttigheten inn, og jeg fikk den late rumpa mi ned på treningssenteret. Det ble en halvtime med kondis, og en halvtime med catslide. Har dere noen gang prøvd det før? Shit, for en effektiv og slitsom time! Jeg har tenkt til og være med hver uke fremover, for der tror jeg man vil merke fort fremgang, og det er jo faktisk det morsomste!

- Ha en kjempefin kveld videre. <3

TODAY IS A GOOD DAY

- God tirsdag ♥ -

I dag hadde jeg egentlig ikke lyst til å stå opp av senga i det hele tatt. Været er grått og å ligge i senga med en god tv-serie fristet mer enn og dra til psykologen i dag. Jeg var rett og slett usikker på hva jeg skulle snakke om. Jeg var jammen ikke langt unna å avbestille dagens time, men det er jeg veldig glad jeg ikke gjorde - fordi jeg føler meg nemlig såå mye bedre. De timene jeg har hatt har virkelig hjulpet meg, og nå har vi planlagt en time  til om en måned for og se om ting fortsatt er like bra. Det håper jeg. <3 For første gang på lenge er det faktisk mulig og kunne titte på bilder av den fine familien vår utenom at tårene triller som en foss, hehe. Det er ett stort skritt i riktig retning for meg!

Utenom det har jeg og Alfred vært nede på kirkegården og plantet nye blomster på mamma sin grav, og jeg syntes det ble veldig koselig ♥

WALKING IN THE WIND

Etter en altfor lat dag dro jeg rumpa ut av sofaen og tok med meg Alfred på en skikkelig gåtur, noe jeg tror begge hadde godt av! Det ble 7,31 km, og jeg rakk akkurat og komme meg inn døra før regnet begynte å plaske ned ute. Heldigvis for det! Alfred ligger og snorker ved siden av, og jeg skal til å se på "Hvem bryr seg" som har sesongpremiere i kveld. Det er så koselig når høsten begynner og nærme seg - gå turer i frisk luft og få roser i kinnene, mange kosekvelder inne med alle de nye programmene på tv, fyre i ovnen og tenne masse lys. <3 Det er koselig!

♥ Håper dere har hatt en fin dag.

BIRTHDAY CELEBRATION

God formiddag ♥

Her er ett lite innblikk av helgen min! Både jeg og kjæresten fylte 20 på fredagen som var, og feiringen har vart i hele helga. På lørdag hadde vi hele vennegjengen på besøk før vi reiste ut på byen alle sammen. Jeg hadde en helt super feiring, og fikk utrolig mange fine gaver. På søndagen hadde vi hele familien til Thomas på besøk, det ble også veldig vellykket! Jeg har egentlig fått alt jeg ønsket meg og mer enn det <3 Nå skal jeg få på meg noen klær før jeg løper bort til frisøren for en forandring. Ha en super dag videre!

VACATION

- God sommer -

Jeg savner allerede og våkne opp til dette, selv om det kun er en liten uke siden vi kom hjem igjen fra Kroatia. Thomas har nettopp hatt ferie, og jeg har vært så heldig og få dele den med han. <3  Vi var en uke i Kroatia, og ett par dager på en camping like utenfor Karlstad med familien hans. Jeg har jo vært sykmeldt i en god stund, men alikevel er det så utrolig deilig og bare komme seg bort i helt andre tanker. Hjemme er på en måte hjemme, man blir verken kvitt bekymringer eller ryddepanikken (haha) - mens på ferie slapper man av på en helt annen måte.

Nå er det tilbake til hverdagen og rutiner. Før vi reiste hadde jeg utrolig dårlig søvnrytme, og ingen verdens rutiner. Innerst inne er vi vel egentlig alle rutinemennesker, jeg savner det i hvert fall, og skal på en eller annen måte skaffe meg rutiner selvom jeg er sykmeldt!

♥ Har du hatt en fin ferie?

OLSO WEEKEND

Vi hadde en kjempefin helg i Oslo med svigers i helgen som var! Vi fikk spandert både det ene og det andre, så vi har rett og slett storkost oss. Dagen startet på selveste Akershus festning. Det er jo litt morsomt å kunne gjøre andre ting enn å bare shoppe når man er i Oslo også. Jeg syntes i hvert fall det er spennende å gjøre litt slike ting - viktig å holde seg oppdatert vet dere, hehe. I tillegg var vi utrolig heldige med været!


Så fort vi var ferdige her spiste vi lunsj med den fine utsikten utover Aker brygge! Vi hadde egentlig ganske stramt tidsskjema hele lørdagen, så dere kan tro jeg fikk vondt i beina av all den gåingen - jeg har fortsatt gnagsår på føttene. Vi jenter lærer aldri!- Meg og fineste svigermams -

Jammen rakk vi en tur innom slottet på omvisning også! Det er faktisk noe man egentlig burde oppleve så lenge man er Norsk, spennende var det i alle fall. Så fort vi hadde sjekket inn på hotellet etter omvisningen var det bare og få på seg litt finere klær før vi gikk ut for å spise middag med deilige drinker på Big Horn Steak House. Mm .. for en mat vi fikk! Tusen takk for en kjempefin helg! <3

MY VIEW

- Good evening -

Just nu er dette utsikten min mens Pretty Little Liars går for fullt på skjermen etter en endt treninsøkt. Det er så utrolig koselig å kunne sitte på verandaen om sommeren og høre på båtene som kjører på Mjøsa, eller fulene som kvitrer. Det gir i alle fall meg skikkelig sommerstemning, og for meg som liker meg godt i eget selskap av og til er det egentlig perfekt! Vi har virkelig hatt finvær i dag, og håper det fortsetter i morgen slik at jeg kan stjele med meg fine Rossi på gåtur. Håper dere får en fin kveld videre! <3

TOUGH FRIDAY


Woilah - her har dere min fredaskveld! I dag har jeg vært i begravelse til søsteren til en av mine beste venninner som kun rakk å bli 28 år. Det er så utrolig trist, man har jo hele livet foran seg i en slik alder! Begravelsen var utrolig fin, og kirken var helt stappet. <3 Jeg vet hvor vondt det er å sitte på benken forrest i kirken, og hvor vondt det er når klumpen i halsen bare vokser og vokser. Begravelser er noe som virkelig går inn på meg, og kjenner jeg har vært skikkelig tung i hodet siden, så nå var det utrolig godt å bare kollapse ned i sofaen og slappe litt av.

♥ Ha en fin fredags kveld!

NEW FAMILY MEMBER

- God tirsdag -

Hallo, hvor søt er ikke denne bilen? <3 Nå som jeg også har fått lappen har vi kanskje skjønt at det kan være ok med to biler. Vi har jo våre kjære Audi, og nå ble det jammen meg en liten og søt polo også. I dag har jeg ordnet med forsikring til bilen, slik at det er i orden også! Nå skal jeg straks reise av gårde for å møte Thomas og mamsen hans for å spise middag sammen. Håper dere får en koselig tirsdag enn så lenge ♥

TIME OUT

God torsdag ♥

Solen har endelig kommet hit også, så jeg benyttet fort sjansen til å ta med meg Alfred opp på Øverby! Vi gikk 6 km i dag, og det gikk overraskende lett. Det er så deilig og komme seg ut i frisk luft og sol, bare gå og la tankene fly unna bare for ett øyeblikk. De timene jeg og Alfred bruker på å gå er ren terapi - uansett om vi går en eller tre timer er det så utrolig deilig. Nå skal jeg slappe av og lage meg en god lunsj før husvasken står for tur. Håper dere har hatt en fin morgen. <3

♥ Hva gjør du dersom du trenger litt "time out"?

SUSHI FOR DINNER

.. mmm! Tenk at jeg har begynt å like sushi da! Jeg spiser riktig nok ikke rå fisk denne gangen, men scampi og kylling. Det var veldig godt med litt påfyll i magen etter en hard treningsøkt. Nå har jeg akkurat kommet inn igjen fra en kveldstur med Alfred, og har langet meg ut på sofaen for kvelden. Kjenner jeg har hatt en bra dag i dag, og det er så deilig å tenke på! Ha en fin kveld videre, dere! <3

♥ Spiser du sushi?

YOU MAKE ME HAPPY

- You make me so happy -

Vi har heldigvis hatt litt opphold innimellom all regningen i dag, og da benyttet jeg sjansen til å ta med meg Alfred på tur. Det er så utrolig rart, men det er noe med hunder som gjør at jeg føler meg bedre. Jeg kommer meg ut, samtidig er det alltid noen som er hoppendes glad da du kommer hjem og jeg føler meg rett og slett mindre alene. Alfred er jo så snill og god, og det er jo bare kos å ha han på besøk!Nå har jeg akkruat vært på Eina med gaver og kaker til min fine svigermor som fyller år i dag! Nå skal jeg få i meg noe lett i magen før jeg raser avgårde på trening. I morgen blir det shining av både hus og hund til vi får familiebesøk i helgen. Gleder meg masse ♥ Jeg skal nok klare å oppdatere dere i mellom alt som skjer i morgen - i mens ønsker jeg dere en kjempefin kveld videre!

NEW WEEKEND

- Håper alle hadde en kjempefin 17.Mai feiring -

Hei, og god tirsdag. <3 Håper dere har hatt en fin feiring i helgen, og ikke minst en fin start på uken. Vi har vært så heldige å fått besøk av fineste Alfred denne uken, og nå har vi akkurat vært ute og gått en lang tur. Det hadde jeg virkelig godt av etter en lite produktiv dag. Dessuten er det veldig godt å komme seg ut og lufte tankene litt, ikke bare la de gro inne! Nå skal jeg bare slappe av, få med meg kveldens episode av Paradise Hotel og hoppe til sengs! Håper dere har hatt en kjempefin dag, og får en fortsatt fin kveld. <3

LET'S WALK

- God formiddag -

Nå som jeg er sykmeldt prøver jeg å trene så mye jeg orker og har mulighet til. For er det en ting som gjør meg glad - så er det en endt (hehe) treningsøkt! Man føler seg plutselig så mye bedre, samtidig er det så utrolig godt og komme seg ut å kunne gjøre noe fornuftig for kroppen sin.Nå er lunsjen i magen etter gåtur på 7,36 km med søteste Rossi ved siden av meg. Jeg var å kjøpte meg pulsklokken M400 fra Polar i går, og den måtte jo selvfølgelig bli med på turen for å testes ut! Den er faktisk utrolig motiverende, så til nå er jeg veldig fornøyd! Den er jo ikke minst fin, så å bruke den til hverdags går aboslutt an. Nå skal jeg ut å gjøre ett par ærender før litt husarbeid skal gjennomføres. Jeg prøver å være i aktivitet så mye som mulig om dagen, slik at tankene ikke slår meg ned i sofaen med trillende tårer - noe som har lett for å skje om jeg ikke har noe produktivt å gjøre. Samtidig er det veldig godt å kunne bruke tiden til meg selv, og å gjøre ting jeg syntes har en positiv mening. Håper dere får en kjempefin onsdag. <3

VESTLANDSIDYLL

God mandag ♥

I helga dro vi til det fine vestlandet for å feire besta sin 80 års dag. Vi var ikke fremme før sent på fredags kvelden, men heldigvis hadde vi hele lørdagen sammen med familien. Det er virkelig ren terapi å kunne være sammen med familien i Sørgulen, i alle fall når det er så fint vær og god steming. Jeg koste meg veldig hele helgen, og merker jeg godt kunne vært en uke til, men i og med at Thomas måtte på jobb igjen i dag var det bare sette seg i bilen og komme seg hjemover til Gjøvik igjen. <3 Etter syv timer i bil var det veldig godt å kunne finne senga!Se så fint og idyllisk det er der! Nå er det mandag og en ny uke - jeg skal i alle fall prøve å gjøre den så god som mulig. Planen er å gjøre ukens storhandel, trene og kanskje prøve å komme meg ned på kirkegården og besøke mammas grav hvis regnværet etterhvert gir seg. <3

♥ Håper dere får en fin uke. 

TUESDAY MORNING

- Wish I could woke up like this everyday -

God tirsdags morgen <3 Jeg har sovet enormt dårlig i natt, så det var veldig tungt å stå opp i dag. Jeg jobber frem til klokken 16 i dag, men har en kjøretime i mellom. Er veldig spent på hvordan kjørelæreren syntes jeg ligger an i forhold til kjøringen. Jeg syntes det går veldig bra selv, men er jo selvfølgelig noen småtterier jeg lurer litt på. Gleder meg enormt til oppkjøringen! Jeg lovet jo og hente Martin på flyplassen når han kommer hjem, noe han ikke trodde helt på - men der tok han jammen meg feil! Skal bli utrolig godt og få den friheten til å kjøre hvor som helst, når som helst. Tror jeg det er flere som syntes her i huset, hehe! Nå er jeg nødt til å hive meg rundt, håper dere får en kjempefin tirsdag!

AVKOBLING PÅ VESTLANDET

God morgen ♥

Nå er huset vasket, og klærne henger på tørk. Vi kom hjem sent i går kveld etter en helt herlig påskeferie på vestlandet! Vi reiste til Sogndal på torsdagen for å besøke tanta og onkelen min. Vi hadde helt nydelig vær, og det ble både grilling og fjelltur. Så sliten har jeg aldri vært før, så det var vel et tegn på at nå er det på tide å begynne å trene igjen, hehe. All slitet var  verdt det da vi kom på toppen, for det var så utrolig fint!

På lørdags morgenen dro vi videre til Sørgulen til besta og besten. Nesten hele familien var samlet denne påsken, og det var så utrolig koselig å se igjen alle sammen! Sist gang var jo i begravelsen til mamma, så veldig koselig å møtes alle sammen i en helt annen anledning. På påskeaften ble det helgrillet gris og grilling til langt på natt. Bildet over ser kanskje litt brutalt ut, men det smakte kjempegodt og var veldig vellykket! Vi har hatt en kjempefin påske og jeg gleder meg allerede til neste gang vi samles, som faktisk ikke er så veldig lenge til!


Nå skal jeg gjøre meg ferdig med å shine huset, så har jeg planer om å stjele med meg Niro på luftetur i dag! Det er deilig å være helt klar til i morgen da jobbingen starter for fullt igjen. Kjenner kroppen min skriker etter litt frisk luft etter ferien. Håper dere har hatt en fin påskeferie ♥

OH, HAPPY DAY

Det har vært en nervepirrende morgen for meg, men nå har jeg bestått teorien på bil med kun to feil, og jeg føler meg 100 kilo lettere! Det her har jeg strevd så masse med, og nå er den enedlig i boks. Har feiret med kafebesøk sammen med Thomas og pappaen hans, og om ikke veldig lenge reiser vi til Hamar for å se på hockeykamp som en fin avslutning på dagen! Skal samtidig se om jeg finner meg en brukbar sykkel, slik at jeg kan begynne å sykle til jobb. Tommel opp for en sprekere hverdag! :- ) Dere må forresten se hvor klare bilder det nye kameraet mitt tar, er såå fornøyd med ett litt mindre kamera en den store speilrefleksen. Nå er jeg klar for litt mere blogging fremover!

♥ Ha en fin dag videre!

HAPPY NEW YEAR!God nyttår alle sammen ♥ Jeg hadde en veldig koselig kveld i går selv om det kanskje ble litt for mye alkohol, hehe. Året 2014 har gått så utrolig fort, og jeg sitter igjen med masse tanker, både positivt og negativt. Det har vært både fint og fælt, og jeg kjenner jeg er veldig klar for å ta i mot det nye året! Vi spiste masse god mat, så dro jeg videre på vors og endte litt senere opp hjemme hos meg. Nå er huset nyvasket og Mc'donalds maten er i magen, det er jo nesten obligatorisk med junkfood i dag, hehe! Resten av dagen går nok til avslapping, og godt er det!

 ♥ Hadde dere en fin overgang til 2015?

Min jul

God jul, og godt nyttår dere! Jeg har hatt en kjempekoselig jul med de menneskene som betyr mest i verden for meg, nemlig familien min. <3 To av søstrene til mamma, og besteforeldrene våres kom på besøk denne julen. Jeg har fått alt jeg ønsket meg, og litt til! Det fineste var å få tilbringe noen dager med familen igjen i fred og ro, uten jobbing. Vi sees jo ikke alt for ofte, så det blir jo litt ekstra koselig når vi først møtes! Nå begynner hverdagen snart å ta seg inn igjen, men jeg storkoser meg med de fridagene jeg har igjen. Den 5. Januar begynner jeg i ny fulltidsjobb, og da er det viktig å sette litt ekstra pris på de dagene man faktisk har fri. Jeg har bestemt meg for at 2015 skal bli mitt år ♥♥ Håper dere har hatt en fantastisk julefeiring!

Forfriskende morgen

God onsdag, dere ♥

Jeg har hatt en skikkelig forfriskende start på dagen! Planen var å trene, men i og med at jeg er forkjølet valgte jeg heller å ta en forfriskende tur ute etterfulgt av en varm dusj. Jeg var så heldig å få låne med meg Rossi på tur - min trofaste turkamerat! Han blir jo alltid like glad når jeg kommer på frisøren for å ta han med ut, hehe. Gammer'n har faktisk blitt hele 10 år i år, det syntes jeg måtte feires med noen bilder! Hunder bare gjør ett eller annet med meg, og jeg blir såå glad av å bare kunne ha de rundt meg. Her blir det nok garantert hund før barn i hus, haha!

- Whoever said that diamonds is a girls bestfriend .. never owned a dog -

Se såå fin han er. <3 Nå skal jeg ordne meg, samt få i meg en god frokost før jeg er nødt til å gjøre noen ærender før jeg begynner på jobb klokken 16. Jeg må blant annet handle inn julestjerne, for det har vi ennå ikke fått opp, hehe. Håper dere får en kjempefin dag ♥

News

Hei dere ♥ I dag har jeg både en trist, en god og en dårlig nyhet til dere!

Jeg kom for ikke så lenge siden igjen fra begravelsen til bestefaren til Thomas. Dette er altså den tredje, og forhåpentligvis siste, begravelsen jeg har vært i siden august. Nå håper jeg det kan være nok dødsfall på en stund. Det her er jo faktisk tre for mye, og er like trist hver gang. Den dårlige nyheten er at jeg ikke får dratt til Dubai som planlagt, det er på grunn av den gode nyheten - hvilket betyr at jeg har fått med 100% fast stilling i Telenor fra og med 5. Januar. Nå kan jeg endelig ha en jobb å forholde meg til, og det beste av alt - jeg slipper kvelder og jobber bare sjette hver lørdag. Jeg trives utrolig godt på Kitchn, men siden jeg er i den situasjonen jeg er i er jeg uendelig glad for å få en fast jobb med trygg inntekt! Jeg ville rett og slett følt meg litt dum hvis jeg takket nei til denne muligheten, det er jo ikke noe som skjer hver dag!

♥ Har dere noen gode/triste/dårlige nyheter å fortelle?

Happy weekend

GOD HELG ♥ Jeg har hatt en skikkelig koselig morgen med kjæresten i dag. Vi lå litt ekstra lenge i sengen, ordnet oss og laget en skikkelig god frokost bestående av varme rundstykker og massevis av pålegg. Ah, elsker slike morgener! Jeg har ordnet meg fri fra jobb i dag, vi skal nemlig på julebord med jobben til Thomas i kveld, og før den tid får vi besøk. Så nå er det ikke lenge før vi må ut for å gjøre noen ærender! I går fikk jeg forresten mail av Hanne Mjåseth om at jeg var en av tre heldige som hadde vunnet en personlig almanakk, det var ikke en feil nyhet å få på fredagen, hihi! Jeg vinner jo aldri noe av de konkurransene jeg melder meg på, så nå var det vel på tide!

Håper dere får en kjempefin lørdag ♥

A cozy morning

- A good cup of tea this morning -

God fredags morgen! Våknet så tidlig som halv åtte i dag tidlig, men syntes det er veldig deilig å kunne få litt ut av dagen, i alle fall når jeg skal jobbe fra 16 - 21. Jeg startet dagen med en god frokost, og en kopp te. Har fått helt dilla på "Forest fruit" teen, den smaker så utrolig godt! Om litt skal jeg komme meg inn på badet, og ordne meg for dagen. Fredager er like herlige uansett om man jobber eller ikke, det er jo det første tegnet på helg - og det liker vi veldig godt! Enn så lenge håper jeg dere får en kjempefin fredag, så blogges vi ♥

Going out

(Later som at jeg ser en annen vei, hoho) Det er ikke morsomt å bli tatt bilder av når kun to av 100 er brukbare, hehe! Nå er jeg på vei ut døren på ett hemmelig oppdrag, enn så lenge i alle fall. Føler jeg har sittet mer enn nok på rumpa i dag, så i dag skal jeg nedover! Syntes faktisk det er godt å gå, i alle fall når det er så friskt og fint ute som det er nå! Senere i kveld skal jeg på trening med Jannike, hun er blitt min faste treningsvenn. Det er så mye mer moro å trene med noen, enn alene! Håper dere har hatt en fin dag så langt, vi blogges ♥

Hello december

Good morning, sunshines <3

Da er vi allerede i Desember, det er såå koselig! Dagen i går bare fløy forbi - jeg ble hentet på jobb klokken 19 av kjæresten før vi handlet litt nødvendigheter. Etter vi kom hjem tok det nok ikke mer en time før begge lå og sov på sofaen og sov til klokken var over 22! Da var det rett i senga og sove videre, like slitne begge to, hehe.  Nå føler jeg meg i alle fall uthvilt etter helgen og mandagen, og er veldig klar for en ny uke!


 

Syntes det er så utrolig fint å pynte med slike trekasser, så i går gikk jeg til innkjøp av noen selv og ble egentlig veldig fornøyd! Jeg syntes faktisk det var utrolig koselig å pynte til jul selv, det har jo alltid vært mamma sin jobb, hehe. Nå mangler vi egentlig bare ett juletre og julestjerna, men det blir nok ikke lenge til vi har begge deler i hus. Det er jo koselig å kunne ha julen så lenge som mulig!Nå skal jeg komme meg i dusjen før jeg er nødt til å gjøre ett par ærender. Håper dere får en kjempefin tirsdag ♥

Første søndag i advent

Hei igjen ♥ I dag er det første søndag i advent, noe jeg regner med at de aller fleste vet, hehe. Jeg selv har funnet frem røde gardiner, røde duker, julepynt og alt annet som hører med julen. Jeg har kommet skikkelig i julestemning allerede, og håper jeg klarer å holde den frem til selveste julaften. Tror altså ikke det skal bli noe problem, hehe! Julen er virkelig noe av det koseligste jeg vet - tiden med familien er nok den beste, og den kommer nok absolutt til å bli satt veldig stor pris på i år! Jeg gleder meg masse til familien kommer på besøk og vi kan se koselige julefilmer på tv'en, spise god julelunsj, besøke mamma og pappa på kirkegården og bare kose oss i store mengder. <3

Nå har jeg akkurat fulgt spent med på finalen i farmen, og er glad for at det var Magnhild som vant! Så fort kjæresten kommer hjem skal jeg finne senga, og lade opp til en ny uke. Håper dere har hatt en kjempefin helg, og kost dere masse. Ha en fin søndagskveld videre, dere!Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria
hits