ETTER TRENING

Dag nummer to, og ting går fortsatt etter planen. Kveldsmaten i går falt ikke helt i smak, så hadde ikke sjans til å få i meg hele. Man kan jo ikke like alt, men heldigvis finnes det flere alternativer å velge mellom til hvert måltid, så da blir det egg og grønnsaker i stedet. Det vet jeg faller i smak i alle fall! Dagens treningsøkt er unnagjort sammen med Margrethe, og bein stod på planen. Styrke etterfulgt av 20 - 30 min cardio gjør at man virkelig får kjørt seg hardt på hver eneste treningsøkt. Jeg har fått i meg en banan og en proteinshake etter trening. Du vet at du går på diett når dagens høydepunkt er en banan, haha! Jeg velger å ta en uke om gangen, og ikke fokusere for langt frem om gangen, det er ofte da det går galt. Nå som jeg har skrevet om dette på bloggen får jeg litt ekstra press til å måtte klare meg gjennom disse ti ukene, det er motiverende!

♦ Ha en fin tirsdag!

10 UKER MED FEMININ FYSIKK

God mandag ♥ Jeg syntes alltid mandager har vært en fin dag til å starte litt på nytt. De fleste skjønner sikkert hva jeg mener med det, hehe! I dag begynte jeg med Feminin Fysikk, som er en form for diett som går over 10 uker hvor man får tildelt plan for både måltider og treningsøkter. Jeg tenkte jeg kunne bruke denne bloggen som en slags dagbok for disse ti ukene for å fortelle om hvordan det går underveis, samt ha en oppdatering i uken på hvordan jeg ligger an i forhold til vekt og cm som (forhåpentligvis) blir borte. Kjenner jeg meg selv rett kommer nok noen dager til å bli tyngre enn andre, men da er det bare å bite tenna sammen og fortsette på den gode veien. Dette må jo bare gå bra!

Nedenfor ser dere dagens middag som nettopp ble spist, det er veldig mye god mat på planen. Nå er jeg er kjempemett, og mangler faktisk (uheldigvis) ett måltid for dagen. Henger litt etter med maten da jeg sovnet på ettermiddagen i dag, så fra og med i morgen må jeg bli litt strengere med meg selv slik at jeg får i meg alle måltidene til de tidspunktene jeg har planlagt. Kanskje jeg slipper å sitte med kveldsmaten klokken elleve på kvelden, haha. 

 ♦ Flere som har prøvd Feminin Fysikk? Fortell!Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 21 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria
hits