STARS & STRIPES

God torsdag ♥ Jeg var og fikk byttet den grå ullgenser/tunikaen som dere ser på bildet under i går, den krympet nemlig på riktig vaskeprogram. Den er så utrolig fin, og ikke minst god og ha på seg på slike dager som i dag - kaldt og grått! Denne blir nok yndlingsplagg nummer #1 denne høsten. Den er kanskje litt varm ennå, i og med at det bare er ull, men det kommer seg med månedene, hehe.

Planene for dagen er ennå litt uklare. Enten skal jeg være med kjæresten min, eller så blir det trening og tv kos litt senere i kveld. Det får kvelden vise! Jeg må i alle fall ut og teste de nye skoene mine som jeg fikk av kjæresten i bursdagsgave. Det er kjempefine! <3 Kommer til og vise de på bloggen litt senere i dag. Enn så lenge må dere har en kjempefin dag videre!

♥ Lots of loveHei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria
hits