10 UKER MED FEMININ FYSIKK

God mandag ♥ Jeg syntes alltid mandager har vært en fin dag til å starte litt på nytt. De fleste skjønner sikkert hva jeg mener med det, hehe! I dag begynte jeg med Feminin Fysikk, som er en form for diett som går over 10 uker hvor man får tildelt plan for både måltider og treningsøkter. Jeg tenkte jeg kunne bruke denne bloggen som en slags dagbok for disse ti ukene for å fortelle om hvordan det går underveis, samt ha en oppdatering i uken på hvordan jeg ligger an i forhold til vekt og cm som (forhåpentligvis) blir borte. Kjenner jeg meg selv rett kommer nok noen dager til å bli tyngre enn andre, men da er det bare å bite tenna sammen og fortsette på den gode veien. Dette må jo bare gå bra!

Nedenfor ser dere dagens middag som nettopp ble spist, det er veldig mye god mat på planen. Nå er jeg er kjempemett, og mangler faktisk (uheldigvis) ett måltid for dagen. Henger litt etter med maten da jeg sovnet på ettermiddagen i dag, så fra og med i morgen må jeg bli litt strengere med meg selv slik at jeg får i meg alle måltidene til de tidspunktene jeg har planlagt. Kanskje jeg slipper å sitte med kveldsmaten klokken elleve på kvelden, haha. 

 ♦ Flere som har prøvd Feminin Fysikk? Fortell!


  2 kommentarer på "10 UKER MED FEMININ FYSIKK"

Postet av:
Dette har jeg ikke hørt om, og maten så veldig god ut!
20.03.2017, 21:00
Postet av: Rikke Tansøy
Anonym: Alt er ikke like godt, men mye av det er kjempegodt!
20.03.2017, 21:10
URL: http://rikketansoy.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:


Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 21 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria

hits