DET MÅ VÆRE LOV Å SYTE LITT

Av og til syntes jeg livet er så forferdelig urettferdig. Det å leve uten foreldre har jeg på en eller annen måte lært meg til. Ikke fordi jeg ville, men fordi jeg måtte. Mamma sa jeg ikke skulle bruke tid på å gråte. Jeg skulle tenke på alt det fine vi har opplevd, og le! Og tro meg, det har jeg gjort mange ganger. Vi har hatt mange, mange fine stunder. Stunder hvor den interne humoren våres gjorde så vi knakk i latter begge to, eller stunder hvor vi antageligvis har gått hverandre på nervene. Det er jo akkurat sånn det skal være. Mammaen din skal være der for deg hele tiden, og man skal kunne trekke seg tilbake når man trenger det. Hun kjenner deg aller best!

Mamma har alltid vært der for meg, men fra den dagen hun ble borte har jeg kjent på et savn jeg ikke unner noen, og som jeg ikke kan forklare. Hver dag er det der. Den nærmeste omsorgspersonen du har er plutselig borte. Det finnes ikke lenger noen som kjenner deg så godt som det hun gjorde, og ingen kommer noen gang til å forstå deg på den samme måten. Det er så utrolig mye jeg skulle fortalt, irritert meg for, ledd av. Jeg skal ikke si jeg ikke har venninner å gjøre dette med, for det har jeg virkelig. Verdens beste venninner som jeg vet er der, også de jeg ikke har daglig kontakt med. Men det blir allikevel ikke det samme. 

Så ja, jeg savner mamman min, og det må være lov ♥ 


  4 kommentarer på "DET MÅ VÆRE LOV Å SYTE LITT"

Postet av: Anne Berit
Savnet blir aldri borte, du kan nok lære å leve med det men det blir aldri borte! Og du har alltid lov til å kjenne på savnet og å uttrykke hvor sterkt det er! De som ikke har opplevd det du har vet bare ikke hvordan det er.

Det er viktig at du prøver å snakke om det og at du har noen som vil lytte til deg!

Vår dør er åpen, når som helst! ❤️
05.11.2016, 10:42
Postet av: Rikke Tansøy
Anne Berit: Tusen takk <3
05.11.2016, 11:51
URL: http://rikketansoy.blogg.no/
Postet av: Sofie Olsen
❤️❤️
05.11.2016, 22:09
Postet av: Rikke Tansøy
Sofie Olsen: <3 <3
06.11.2016, 10:54
URL: http://rikketansoy.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:


Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria

hits