EN HELT VANLIG SØNDAG

For mange er det farsdag i dag, andre har kanskje opplevd denne dagen som trist - for meg, så er det egentlig bare en helt vanlig søndag. Det er så rart hvordan man venner seg til slike ting! Jeg mistet pappaen min for snart 10 år siden (herregud så fort tiden flyr!). De første årene var jo dette også en trist dag for meg, da alle andre minte meg på hvor godt det var å ha en pappa, og jeg som faktisk ikke hadde en å fortelle det til. Mange sliter kanskje ennå etter å ha mistet pappaen sin på en dag som dette, og da er det viktig å huske på at man ikke er alene selv om det kan føles tungt - for det er det av og til! Jeg vet i alle fall at mine foreldre ville ikke likt at jeg stengte meg inne, og gjorde dette til en trist dag, for det blir hva man gjør det til selv. Jeg har vært så heldig å få være med å  feire svigerfar, så koselig. <3

♥ Håper dere har hatt en fin søndag, om dere har feiret farsdag eller ei!


  3 kommentarer på "EN HELT VANLIG SØNDAG"

Postet av: Mittfamilieliv
Det er jo en helt vanlig søndag :) Farsdag eller ei, man skal sette pris på de man er glad i hver dag hele året, så slike dager er egentlig bare tull =)
08.11.2015, 20:57
URL: http://www.mittfamilieliv.com
Postet av: Rikke Tansøy
Mittfamilieliv: Ja! Morro er det jo å sette litt ekstra stas på de man er glad i, slike dager er nok mange forskjellige meninger om, hehe! :-)
08.11.2015, 21:06
URL: http://rikketansoy.blogg.no/
Postet av:
Så bra skrevet! Jeg mistet selv min far for 2 år siden, og for meg er dette en tung dag.. Men gjør godt å lese om noen som er i samme situasjon som en selv er i :)
19.11.2015, 14:34

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:


Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria

hits