FRENCH MACARONS

Makroner har jeg av en eller annen grunn alltid trodd har vært skikkelig vanskelig og lage. Disse makronene har fire ingredienser (+ fyll såklart) og er gjort i en fei, hvem skulle tro det? De smaker kjempegodt, og er unnagjort på en times tid. Perfekt i selskap og andre begivenheter!

Til makronene trenger du: 100 gram sukker, 100 gram melis, 75 gram eggehvite og 90 gram mandelmel eller 100 gram malte mandler. Det kan også være kjekt og ha en kjøkkenmaskin, bakematte til makroner, sprøyteposer og konditorfarge om du ønsker det - da vil nok prosessen gå litt fortere, hehe! Til fyllet trenger du: 100 gram mykt margarin, 300 gram siktet melis, 1,5 ts vaniljesukker og 3 ss melk, eller annen veske etter smak. Jeg gikk for melk, og ble veldig fornøyd med det!
Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 150 grader på varmluft og start med å piske eggehvitene og sukkeret til en tykk marengsmasse, dette er viktig! Hvis du ønsker farge på makronene kan du tilsette dette her. 2. Sikt så mandelmel og melis opp i massen du akkurat har laget, og visp det forsikitg sammen til røren er blandet. La gjerne røren stå i ett halvt minutt før du fortsetter prosessen. 3. Bruk så en sprøytepose og sprøyt forsiktig ut over bakematten, jeg bruker de største "formene" på bakematten. Bakematten min er fra Kitchn, og jeg er veldig fornøyd. 4. La de igjen stå ett til ett halvt minutt før du setter de i ovnen. La de stå 12 - 15 minutter, dette varierer fra ovn til ovn. Jeg har mine inne i 14 - 15 minutter.

Fyll, slik gjør du:

1. Rør sammen 100 gram margarin og 300 gram siktet melis til det blir en myk kremaktig røre. Jeg fikk ikke røren til å bli myk, og puttet en ekstra klump med margarin i bollen, det gikk veldig bra. 2. Tilsett 1,5 ts vaniljesukker og 3 ss melk og visp til røren blir myk og lett å jobbe med. 3. Bruk så en teskje til og påføre fyllet på makronene og press de sammen - og voilah!

♥  Mmm .. de ble utrolig gode!


  2 kommentarer på "FRENCH MACARONS"

Postet av: lisarorvik
Dette så kjempe godt ut, ha en fin dag :)
30.09.2015, 16:07
URL: http://Lisarorvik.blogg.no
Postet av: Rikke Tansøy
Ja, de er kjempegode! Burde prøves :-)
02.10.2015, 15:14
URL: http://rikketansoy.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:


Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria

hits