DU HAR 100 DAGER PÅ DEG

.. til å gjøre dette året til det beste! Jeg tittet innom en blogg tidligere hvor det stod at det kun er 100 dager igjen av dette året. Det finnes sikkert flere mennesker enn meg som kanskje ikke helt har hatt året sitt dette året. Jeg selv har vært mye trist, mye pågrunn av at jeg mistet mamma for snart ett år siden. Jeg har gått mye hjemme utenom å  gjøre noe som helst, og egentlig hatt en ond sirkel som har pågått i flere måneder nå. Så hvorfor ikke snu det hele nå, og gjøre disse 100 dagene verdt og tenke tilbake på? Så blir jammen meg 2015 ett bra år også!

♦ Du har kanskje ett mål du ønsker og nå? Nå har du nøyaktig 100 dager på deg til å gjøre så godt du kan, så kan du senere tenke tilbake på dette året og tenke; Jammen klarte jeg det! Jeg også har flere mål jeg ønsker og oppnå, og hvor deilig må det ikke være og endelig kunne klare det, og samtidig vite at dette har du jobbet beinhardt mot? Jeg heier på deg!

♦ Kanskje du lenge har tenkt på å bli sunnere eller i bedre form? Sett deg ett mål om å være fri for godteri og brus i 100 dager, eller sett deg ett mål om å løpe tre ganger i uken. Lag ett rutenett og kryss av for hver dag som går, eller kjøp deg en fin ting når du for eksempel har kommet halvveis for å holde motivasjonen oppe. Dette klarer du!

♦ Syntes du at du bruker mye penger? Bruk disse 100 dagene til å spare i stedet. Tenk igjennom hvor mye penger du bruker i måneden på ting du egentlig ikke trenger, og sett beløpet inn på en sparekonto i steden for å shoppe de bort. Jeg vet selv at jeg bruker unødvendig mye penger på ting og tang jeg egentlig ikke har behov for, så shoppestopp skal jeg vurdere sterkt selv, hehe!

Uansett om du bare har lyst til å bli litt mer positiv, så har du fra i dag 100 dager og snu det på! Sett deg noen mål, og jobb mot dem. Jeg skal også sette meg noen mål for disse 100 dagene, og kommer til å oppdatere hvordan det går underveis. Heng deg på, og lykke til ♥


  2 kommentarer på "DU HAR 100 DAGER PÅ DEG"

Postet av: Kjersti
Så fint innlegg, dette var veldig motiverende! Lykke til med målene dine, håper resten av året blir bra! :)
22.09.2015, 22:03
Postet av: Rikke Tansøy
Kjersti: Så bra du syntes det :-) Tusen takk!
23.09.2015, 13:49
URL: http://rikketansoy.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:


Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria

hits