COZY, RAINY DAY

- God onsdags kveld ♥ -

Man merker virkelig at høsten sniker seg innpå. Regnet har plasket ned i hele dag, og jeg har gått rundt småkald i hele dag - det er ett sikkert høsttegn. Besta var heller ikke så begeistret for været i dag, så hun dro meg med på shopping og kafe besøk på Raufoss, noe som var kjempekoselig. Vi sullet rundt på kjøpesenteret i ett par timer før vi satte oss på Kafe og spiste både middag og dessert, mmm! Etter en skikkelig Besta og Rikke dag, fristet det å gjøre som været sier - legge seg på sofaen og sove! Det var utrolig godt, selvom det ikke ble lenge.

Nå er det bare en times tid siden jeg kom inn igjen døra fra en skikkelig treningsøkt. Jeg kan ikke si jeg har vært så aktiv på treningsfronten i sommer, det har rett og slett fristet mer og gjøre andre ting - men i dag slo samvitttigheten inn, og jeg fikk den late rumpa mi ned på treningssenteret. Det ble en halvtime med kondis, og en halvtime med catslide. Har dere noen gang prøvd det før? Shit, for en effektiv og slitsom time! Jeg har tenkt til og være med hver uke fremover, for der tror jeg man vil merke fort fremgang, og det er jo faktisk det morsomste!

- Ha en kjempefin kveld videre. <3


  4 kommentarer på "COZY, RAINY DAY"

Postet av: Thea Mariel
høre ut som du har hatt en veldig fin dag, jeg har sovet bort dagen i dag :(
02.09.2015, 22:13
URL: http://badly.blogg.no
Postet av: Kat
Det høres ut som du koste deg :) ha en flott dag!
03.09.2015, 07:19
URL: http://katslife.blogg.no/
Postet av: Rikke Tansøy
Ja, jeg hadde en veldig fin dag! Hehe, det er godt av og til det også :-)
03.09.2015, 09:51
URL: http://rikketansoy.blogg.no/
Postet av: Rikke Tansøy
Tusen takk, ha en fin dag du også! :-)
03.09.2015, 09:52
URL: http://rikketansoy.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:


Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria

hits