TODAY IS A GOOD DAY

- God tirsdag ♥ -

I dag hadde jeg egentlig ikke lyst til å stå opp av senga i det hele tatt. Været er grått og å ligge i senga med en god tv-serie fristet mer enn og dra til psykologen i dag. Jeg var rett og slett usikker på hva jeg skulle snakke om. Jeg var jammen ikke langt unna å avbestille dagens time, men det er jeg veldig glad jeg ikke gjorde - fordi jeg føler meg nemlig såå mye bedre. De timene jeg har hatt har virkelig hjulpet meg, og nå har vi planlagt en time  til om en måned for og se om ting fortsatt er like bra. Det håper jeg. <3 For første gang på lenge er det faktisk mulig og kunne titte på bilder av den fine familien vår utenom at tårene triller som en foss, hehe. Det er ett stort skritt i riktig retning for meg!

Utenom det har jeg og Alfred vært nede på kirkegården og plantet nye blomster på mamma sin grav, og jeg syntes det ble veldig koselig ♥


  4 kommentarer på "TODAY IS A GOOD DAY"

Postet av: Kjersti
Så utrolig fint det ble! Er så bra at du har det fint nå, syns det er imponerende hvor sterk du er, det er virkelig beundringsverdig :) Håper resten av uken blir fin :)
01.09.2015, 19:58
Postet av: siren
Så bra at du føle det at de hjelpe å gå t psykolog :) kan ofte vere ok de å kunne snakke med noken uten at dei "har oplevd noke verre"

Stolt av deg Rikke :) å kos deg med alle dei fine familiebildene fra den fine familien vår <3
02.09.2015, 19:51
Postet av: Rikke Tansøy
Kjersti: Tusen takk, så koselig og høre så mange fine ord! <3 Du må også ha en kjempefin uke videre! :-)
02.09.2015, 20:54
URL: http://rikketansoy.blogg.no/
Postet av: Rikke Tansøy
siren: Ja, det er sant! Så er det kjempegodt og kun ha en person og forholde seg til, og ikke ti :-) Tusen takk <3
02.09.2015, 20:55
URL: http://rikketansoy.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:


Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria

hits