VACATION

- God sommer -

Jeg savner allerede og våkne opp til dette, selv om det kun er en liten uke siden vi kom hjem igjen fra Kroatia. Thomas har nettopp hatt ferie, og jeg har vært så heldig og få dele den med han. <3  Vi var en uke i Kroatia, og ett par dager på en camping like utenfor Karlstad med familien hans. Jeg har jo vært sykmeldt i en god stund, men alikevel er det så utrolig deilig og bare komme seg bort i helt andre tanker. Hjemme er på en måte hjemme, man blir verken kvitt bekymringer eller ryddepanikken (haha) - mens på ferie slapper man av på en helt annen måte.

Nå er det tilbake til hverdagen og rutiner. Før vi reiste hadde jeg utrolig dårlig søvnrytme, og ingen verdens rutiner. Innerst inne er vi vel egentlig alle rutinemennesker, jeg savner det i hvert fall, og skal på en eller annen måte skaffe meg rutiner selvom jeg er sykmeldt!

♥ Har du hatt en fin ferie?


  4 kommentarer på "VACATION"

Postet av: Kristi Pedersen
så sinnsykt herlig dette så ut!!! Jeg har hatt en veldig fin ferie til nå, men hadde håpet på litt bedre vær enn det vi har hatt på Vestlandet :)) håper du får en suuuper uke! <3 klem
27.07.2015, 15:36
URL: http://www.kristipedersen.blogg.no
Postet av: Rikke Tansøy
Kristi Pedersen: Det var det også! Har vært veldig dårlig vær på Østlandet også, ikke noe sommer og skryte av, hehe :-) Tusen takk, det må du også ha :-)
27.07.2015, 15:44
URL: http://rikketansoy.blogg.no/
Postet av:
så deilig ut!:) Hva het campingen dere var på utenfor Karlstad? Jeg har også vært i det området i sommer :)) Kjempefint der!!!
06.08.2015, 13:09
Postet av: Rikke Tansøy
Anonym: Ja, det var det :) Färjestad camping het den, veldig fin!
06.08.2015, 18:21
URL: http://rikketansoy.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:


Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria

hits