GERILJA INTERVALLER

God mandag, håper dere har hatt en fin start på uken så langt! <3 Jeg har vært så flink og starte uken min på treningssenteret for å sette en skikkelig standar for uken. Det stod gerilja intervaller på planen i dag, og det var faktisk deilig og løpe fra seg litt. Det er ikke helt min stil å løpe lange distanser i rolig tempo, det syntes jeg blir veldig kjedelig! Så intervaller i ny og ne passer perfekt for den som ikke vil bli lei med en gang!

- It never get easier, you just got stronger -

Når jeg løper gerilja intervaller begynner jeg alltid med 10 minutters oppvarming i stigende tempo, og litt høyde på mølla for at det skal bli litt motstand. Husk at dette er bra for knærne dine! Da jeg skal begynne intervallene starter jeg mølla på nytt, stiller inn høyde og tempo og begynner første intervall på 0:30 sekunder. Da spurter jeg i 20 sekunder før jeg har 10 sekunder pause. Første sett er ferdig 4:20 før man har pause 1:10 minutter. Andre sett er ferdig 9:20 og tredje sett 15:20. Her er det altså ikke snakk om en lang treningsøkt, så her er det bare å gi gjernet fra første intervall!

♥ Hvilke intervaller vil du anbefale?


  2 kommentarer på "GERILJA INTERVALLER"

Postet av: Thao
For en fin pulsklokke du har! Hvor mye kostet den? ha en fin dag :)
01.06.2015, 14:53
URL: http://passione.blogg.no
Postet av: Rikke Tansøy
Thao: Den kostet 1999,-, men jeg syntes det var utrolig verdt det! :-)
01.06.2015, 14:54
URL: http://rikketansoy.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:


Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria

hits