TOUGH FRIDAY


Woilah - her har dere min fredaskveld! I dag har jeg vært i begravelse til søsteren til en av mine beste venninner som kun rakk å bli 28 år. Det er så utrolig trist, man har jo hele livet foran seg i en slik alder! Begravelsen var utrolig fin, og kirken var helt stappet. <3 Jeg vet hvor vondt det er å sitte på benken forrest i kirken, og hvor vondt det er når klumpen i halsen bare vokser og vokser. Begravelser er noe som virkelig går inn på meg, og kjenner jeg har vært skikkelig tung i hodet siden, så nå var det utrolig godt å bare kollapse ned i sofaen og slappe litt av.

♥ Ha en fin fredags kveld!


  2 kommentarer på "TOUGH FRIDAY"

Postet av: SUNNIVA
Begravelser er noe av det verste og "fineste" jeg vet, fordi det er så trist, men samtidig så vakkert at alle samler seg for å ta farvel med en de er glad i. Blir lei meg bare jeg tenker på det, uff!
29.05.2015, 21:12
URL: http://distant.blogg.no
Postet av: Rikke Tansøy
Sunniva: Ja, egentlig .. Litt delte meninger om akkurat det der, hehe! :-)
01.06.2015, 14:55
URL: http://rikketansoy.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:


Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria

hits