HVEM ER RIKKE?

Navn: Rikke Tansøy Johansen
Født: 21.08.95
Bosted: Gjøvik

Jeg er født og oppvokst i Gjøvik by, og har bodd her hele livet mitt med mamma, pappa og broren min. I 2006 gikk pappa bort, noe som selvfølgelig var utrolig hardt for oss. I April 2014 fikk vi beskjed om at mamma hadde fått uhelbredelig kreft, og kun hadde 3 -6 måneder igjen og leve. Dette var en utrolig tøff beskjed å få for oss alle sammen, spesielt da vi også har mistet pappaen våres. Den 24. Oktober sovnet mamma inn med både foreldre, søsken og barn rundt seg ♥ Vi har lagt fem tøffe måneder bak oss, men samtidig er det de fem fineste månedene i mitt liv. Jeg har lært hva mot og styrke virkelig er, og jeg har fått muligheten til å bli kjent med både mamma og familien på en helt ny måte. Vi har vært ett utrolig flott team, og det skal vi fortsette å være. <3

Denne våren ble jeg ferdig med 13 års skolegang, og fikk både studiekompetanse, vitnemål og karakterer jeg er fornøyd med. Planen nå er å ta ett til to friår hvor jeg bare sparer penger - det er et valg jeg er veldig glad for at jeg gjorde i og med at mamma ble syk. Jeg ville jo tilbringe mest mulig tid med henne før det er før det var for sent. Jeg ville jo ikke hatt muligheten til det hvis jeg flyttet unna for å studere.

For snart fire år siden møtte jeg verdens herligste gutt, Thomas ♥ Jeg er ufattelig glad i denne gutten, og ikke minst familien hans. De er en utrolig støtte for meg alle sammen! På fritiden min er jeg veldig glad i å trene og prøver nå å få tilbake litt av motivasjonen jeg en gang hadde. I tillegg har jeg to forskjellige jobber, jeg jobber både på Burger King og på Kitchn. Ellers er jeg veldig glad i å være med venner, kjæreste, blogge og shoppe! Det er vel ikke unormalt til en jente å være? Hehe ..

Her har dere aller fineste Alfred som jeg er så heldig å få passe i blandt, er blitt så utrolig glad i denne voffsen! Meg og kjæresten i bryllup til søskenbarnet mitt!

♥ Noen nye lesere, eller kanskje noen som fulgte den gamle bloggen min?


  6 kommentarer på "HVEM ER RIKKE?"

Postet av: henrietteberget
DU er så peeen!
10.10.2013, 16:01
URL: http://henrietteberget.blogg.no
Postet av: Rikke Tansøy
henrietteberget: Tusen takk, så koselig sagt :-)
10.10.2013, 21:40
URL: http://rikketansoy.blogg.no/
Postet av:
Fine Rikke,så utrolig positiv og blid :))
11.10.2013, 13:19
Postet av: Lotte Jensen
Jeg er ny, men kommer til å følge med fremover :-) Enig med Henriette. Du er veldig pen!
11.10.2013, 16:47
URL: http://lotteisabel.blogg.no
Postet av: Rikke Tansøy
Anonym: Hehe, stort sett :-)
11.10.2013, 20:57
URL: http://rikketansoy.blogg.no/
Postet av: Rikke Tansøy
Lotte Jensen: tusen takk!! Kjempekoselig å høre :-)
11.10.2013, 20:58
URL: http://rikketansoy.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:


Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Rikke Tansøy Johansen. Jeg er en 22 år gammel jente fra den lille byen Gjøvik. På denne bloggen kan dere lese om min hverdagen og andre ting som interesserer meg. Takk for at du stakk innom <3

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Rikketansoy@hotmail.noHvem er Rikke?


Design laget av Julie Viktoria

hits